landet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!  Idag har jag varit på mitt landställe, ! moa min bästis var där så jag va med henne hela dan! vi  har  tagit årets första dopp, det var skit kallt. typ 12 grader! sen gick vi  och dusca ni typ en halvtimme ! och nu sitter jag jag/vi och  bloggar ! 
   det var allt för idag!
      
                                                 PUSS&KRAM ELLEN! /LOVE YOU all!!!!!!!!!!!!!!!


Avslutning

Hej idag hade vi avslutning, kul med slommarlov !!!! fast  det typ spöregnade  när vi väntade på att få sjunga(vi var näst sist ) vi sjöng en låt som heter  vår vindar friska typ och är skriven på typ 60 talet  den SÖG!!!!!!!! Hälften kunde typ inte sången !
Efter vi hade sjungit gick vi till klassrummet och fikade ! sen gick ajg hem då var kl typ 10:15. jag gick hem och kollade på tv  Och var med emma ! Måste gå nu !!!!
                 

                                         Puss& kram ellen! LOVE YOU ALL

emma &maja

Idafg har jag varit i skolan som vanligt, boring lixom för det spöregande typ  hela dan! på kort rasten var jag inne  för ajg kom försent  idag typ en timme !  på  lång rasten var jag med tora & marcela   vi var i deras koridor och prattade med en kille som heter Harald  han är konstig på nåt sätt !  Efter rasten hade vi bild sen slutade jag !då gick ajg till maja och var med  henne och Emma ! innan  jag gick dit så  ringde emma till mig och sa  att hon var från kundtjänst och frågade om jag vile byta telefonabedemang ?   ja ba nej det är bra hon ba   nehe då får jag återkomma da  och la på jag ba lol! sen gick jag till maja och var med henne och emma som jag redan har sagt !  men sen typ kl  5 eler nåt skulle hon till kusin som var på sjukhus för nåt. då gick jag  och emma hem till henne och sminkade mig till en fjorre( Kolla  bilder på min pea typellen11)  !!!!!! det var allt för idag !

                                                    puss&kram// Ellen

RSS 2.0